Besparen

Besparen en opruimen met youtube!

In mijn vrije tijd vind ik het altijd leuk om filmpjes op youtube te kijken. En dan vooral filmpjes over opruimen, besparen en Tiny Houses. Aangezien het vakantie tijd is een jullie vast wat vrije tijd hebben, heb ik voor jullie heb ik een aantal filmpjes uitgezocht die mij inspireren. Ik hoop dat ze bij jullie ook voor inspiratie zorgen!

Ikea: Going Small

Ikea heeft een serie van 4 filmpjes gemaakt over het leven van een gezin in een ruimte van 30m2. Ik vind het heel inspirerend te zien hoe ze dit hebben gemaakt en hoe het toch ruim aan voelt. Het is natuurlijk ook reclame voor ikea, maar ik vond het leuk om te zien. En het laat zien dat je helemaal niet veel ruimte nodig hebt om toch comfortabel te leven.
Going Small part 1: Why multifunctionality matters when downsizing

Going Small part 2: How a family of four can live in 30m2

Going Small part 3: No space goes unwasted

Going Small part 4: Making room for privacy

Tiny Houses

Er zijn heel veel filmpjes over Tiny Houses te vinden. Vooral in Amerika is dit fenomeen populair. Ik vind de huizen vaak prachtig gemaakt en het laat echte vakmanschap en passie van de makers zien. Ik kan uren naar filmpjes van Tiny Houses kijken op youtube. Zelf maken is me wel een stap te ver, want helaas heb ik 2 linkerhanden.
Een paar van mijn favoriete Tiny Houses:
Lego-style apartment transforms into infinite spaces

Couple Downsizes to a Tiny House with Huge Bathroom & Kitchen

A Couple’s Garage Becomes Their Chic New Home

In een vorige blog Prachtige Tiny Houses laat ik nog meer favoriete huisjes zien

Besparen maar!

Een leuk channel over besparen en opruimen vind ik ‘How To Get Your Shit Together’. Laura is een geweldige vrouw met humor die hele leuke filmpjes maakt.
How To Save Money: 5 Tips For BIG Savings | HowToGYST

Naast Laura zijn er nog vele anderen die bespaartips laten zien, zoals Simple Jenny. Jenny geeft handige tips om te besparen en is ook nuchter en niet over de top.
Minimalist living: 13 tips for money saving

Welke youtube video’s moet ik nog meer zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge