Besparen

Challenge dag 2 – Dinsdag 27 juni

Lees hier wat voor challenge ik aan het doen ben.

Ontbijt

Ik werd rond half 9 wakker en ik had me toch een honger. Maar ja ik was gisteren vergeten naar de winkel te gaan om brood te kopen, dus zat ik zonder. Wel had ik nog eieren, maar die wilde ik eigenlijk bewaren voor het avondeten. Dus toen ik ging maar eens een kijkje nemen in de koelkast. Wat bleek we hadden nog een vol pak vanille yoghurt in de koelkast staan en ook hadden we nog cruesli in huis. Dus dat is mijn ontbijt geworden.

lunch

Lunch

Voor de lunch heb ik pizzapita’s gemaakt. Het recept heb ik al eerder op de blog geplaatst. Dit keer maakte ik ze met ananas en verse cherry tomaatjes. Mijn geraspte kaas was bijna op, dus ik heb ook wat plakjes kaas gebruikt.
Vanavond kom ik met het avondeten niet goed uit met de geraspte kaas, dus dan zal ik ook maar plakjes kaas gebruiken.

Avondeten

Als avondeten heb ik een plaattaart met spinazie gemaakt. Het recept vind je hier.
Omdat de geraspte kaas op was, heb ik zelf maar kaas geraspt met de hand. Wat een werk is dat zeg. Dan ga ik de zakjes geraspte kaas uit de winkel toch wel meer waarderen. Als toetje hebben we weer een monatoetje. Gewoon omdat het kan en op moest.

Tot nu toe gaat het goed met de challenge. Ook vandaag heb ik geen boodschappen gedaan. Het brood is dus nog steeds niet in huis en de katten hebben nog geen whiskas gehad. (Wel ander voer hoor) Eens kijken hoelang we dit vol kunnen houden.

To be continued….

1 thought on “Challenge dag 2 – Dinsdag 27 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge