Besparen

Challenge dag 3 – Woensdag 28 juni

Ontbijt

Ja het brood het is nu echt op, nee ik heb geen zin in yoghurt. Wat zal ik dan eten als ontbijt? Wraps? Nee die zijn voor een avondmaaltijd. Soep? Nee dat is meer iets voor de lunch. Wacht…. ik zie iets… verscholen tussen alle potjes en blikken. BONEN IN TOMATENSAUS!

Je zou het misschien niet verwachten, maar ik ben GEK op bonen in tomatensaus. Het lekkerste is het met uien, appel en kaas, maar ook zonder al deze extra’s vind ik het heerlijk. Dus vandaag werd het bonen. Misschien ben ik daarom wel zo’n fan van London? Wie zal het zeggen.

Lunch

Ik moet wat bekennen. Ik heb kibbeling gekocht bij de visboer. Elke woensdag staat de visboer op het plein en ik had zo’n zin vis dus toen heb ik maar een bak kibbeling gekocht voor 5 euro. Verder nog brood en whiskas gehaald. Mijn man doet half mee met de challenge en heeft ook nog afbakpizza gekocht… Morgen hopelijk weer een betere dag.
wraps

Diner

Als diner hebben we mexicaanse wraps gegeten uit de oven met lekker veel groenten. Simpel maar erg lekker! Dit keer even geen toetje gegeten. Zaten al vol van wraps.

Ik merk dat het steeds lastiger wordt om gevarieerd te eten. Ik mis namelijk toch nog wel wat basisproducten. We hebben geen witte rijst meer, en mijn man lust de notenrijst die we wel in huis hebben niet. Ook hebben we geen aardappels en melk meer. Ik denk dat het morgen pasta gaat worden met tomatensaus en de groentes die ik nog kan vinden. En wat mis ik mijn geraspte kaas! Ik gebruik het echt bij alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge