Besparen

Challenge dag 4 – Donderdag 29 juni

Dag 4 van de challenge liep toch weer een beetje anders dan gepland.

Ontbijt

Gelukkig is er weer brood in huis! Ik ben echt gek op brood. Vooral met tosti’s kun je mij erg blij maken. Heerlijk gesmolten kaas en dan dippen in chillisaus…… mmmm. Zoals je wel gemerkt hebt kan ik gewoon niet zonder kaas. En dan vooral oude kaas. Zo lekker.

subway

Lunch

We gingen vanmiddag op jacht naar een nieuwe stofzuiger. Onze oude stofzuiger stinkt verschrikkelijk en na van alles geprobeerd te hebben, hebben we besloten om een nieuwe te kopen. We houden deze nog wel als reserve. Hierdoor hebben we niet thuis geluncht, maar in de stad een broodje van de subway gegeten. Heel lekker, maar natuurlijk niet echt low budget. Gelukkig hadden we nog 2 volle spaarkaarten waardoor we de broodjes toch voor weinig geld hebben kunnen kopen.

Diner

Het avondeten liep anders dan gepland. Mijn man moest onverwachts naar zijn werk en at daarom niet mee. Ik moest met de fiets naar mijn werk, waardoor ik veel later thuis was dan gepland. Daardoor had ik geen zin meer om te koken. Gelukkig vond ik nog een pizza in de vriezer. Simpel, maar wel lekker.
Morgen maar weer gezond doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge