Besparen, Top bericht

Geld verdienen op internet, kan het?

Geld verdienen op internet kan op verschillende manieren. Echt rijk ga je er niet snel van worden maar het kan een leuk zakcentje opleveren.

Euroclix

Door je gratis aan te melden bij Euroclix kan je clix sparen bij aankoop van producten in verschillende Nederlandse webshops. Heel veel webshops doen mee, zoals bijvoorbeeld ah.nl, bol.com,thuisbezorgd.nl en wehkamp.nl. Om clix te ontvangen moet je de site via euroclix.nl bezoeken of de euroclix extensie geactiveerd hebben in je browser. Daarnaast kan je clix winnen door mee te doen met de LotteryClix.

De clix zijn vanaf 1000 clix in te wisselen voor geld (10 euro) en het bedrag per clix stijgt als je meer clix hebt gespaard.
Ik ben nog niet zolang bezig met Euroclix en heb op dit moment rond de 1500 clixs. Door je aan te melden voor Euroclix via de link of banner op mijn site kan je ook clix gaan sparen en ontvang ik extra clixs voor het aanbrengen van een nieuw lid. Het kost jou helemaal niks.
Aanbiedingen bij webshops

Panelclix en andere enquêtes

Panelclix.nl is het broertje van Euroclix. Bij Panelclix krijg je clix voor het invullen van enquêtes. Als je je aangemeld hebt bij euroclix, kan je daar automatisch aan meedoen. Afhankelijk van de gegevens die je hebt ingevuld in je profiel kan je meedoen met verschillende enquêtes. Meestal duren de enquêtes zo’n 10 minuten en krijg je ongeveer 100 clix voor 1 enquête.

Er zijn op internet nog andere enquête mogelijkheden, bijvoorbeeld bij gfkpanel.nl of ww.tns-nipo.com. Bij de laatste hebben ze niet altijd plekken beschikbaar.
Via gfkpanel kan je sparen voor cadeaukaarten die bij verschillende winkels zijn in te wisselen.

Adsense

Als je een website hebt, kan je er voor kiezen om er advertenties op te zetten. Dat gaat het makkelijkste via Google Adsense.
Na aanmelding van je website, wordt je door google wel of niet toegelaten. Het toelaten is afhankelijk van de content van je website. Zorg dat je al genoeg informatie op je website hebt staan en dat google je goed kan vinden. Na goedkeuring kan je advertenties op je site plaatsen. Afhankelijk van het aantal bezoekers op je site en de clicks op advertenties ontvang je een bedrag van google. Voor uitkering van het bedrag is wel een minimum bedrag vereist.

Etsy

Ben je goed in tekenen of het maken van andere creaties, misschien kan je ze wel gaan verkopen. Dit kan via Etsy.com. Hier kan je een eigen webshop aanmaken waarmee je een wereldwijd publiek kunt trekken. Van de verkoop ontvangt Etsy een klein percentage.

Marktplaats

Op Marktplaats.nl kan je alle spullen die je niet nodig hebt verkopen. Ook kan je er diensten op aanbieden. Het plaatsen van een advertentie is gratis en de advertentie blijft een paar weken op de site staan. Daarnaast kan je tegen betaling zorgen voor een hoge positie van je advertentie of extra aandacht.

Bol.com

Via bol.com kan je 2e hands boeken verkopen. Vooral voor studieboeken is het een goede plek. Bol ontvangt een percentage van de verkoopprijs. Hiervoor regelt Bol de betaling tussen de verkoper en koper.

Heb jij weleens geld verdiend op internet?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge