Besparen

Goedkoop met de trein!

Reizen met de trein doe ik best wel vaak, ik vind het comfortabel en het scheelt veel parkeerkosten als je naar een grote stad gaat. Wel vind ik losse treinkaartjes best prijzig. Gelukkig zijn er veel manieren om te besparen op je treinkaartje om toch goedkoop met de trein te reizen.

NS Dal Voordeelabonnement

Zelf heb ik een NS Dal Voordeelabonnement. Met dit abonnement krijg je in de daluren en het weekend 40% korting op je treinreis. Ook kunnen er 3 mensen met korting met je meerijden en je krijgt gratis een persoonlijke OV-chipkaart. Het abonnement kost €50 per jaar, maar er zijn soms ook acties dat het eerste jaar maar €29 kost. Je hoeft maar een paar keer per jaar met de trein te reizen om het voordeel er al uit te halen.
Voor meer informatie kijk op ns.nl/abonnementen/dal-voordeel

Kids Vrij abonnement

Met het Kids Vrij abonnement rijden 3 kinderen tot 11 jaar gratis mee in de trein. In de bus,tram, metro in heel Nederland geldt een korting van 34%. Elk kind heeft wel een eigen OV-chipkaart nodig. Die is voor €7,50 te bestellen bij de NS. Verder is het abonnement gratis. Voor meer informatie kijk op ns.nl/abonnementen/kids-vrij

Voordeeluitjes

Naast treinkaartjes, verkoopt de NS op combi tickets voor een dagje uit + trein. Vaak is dit goedkoper dan het kopen van een treinkaartje + kaartje voor het uitje. Zo kan je voor €26 naar Madam Tussauds inclusief een 2e klas dagretour naar Amsterdam Centraal. Voor meer informatie spoordeelwinkel.nl

Vakantieveilingen

Op Vakantieveilingen.nl kan je bieden op 2 treinkaartjes enkelreis voor de 2e klas. De kaarten hoeven niet op dezelfde dag gebruikt te worden. Let op dat er nog 5 euro aan administratie kosten boven op het winnende bod komt.

Kruidvat

De kruidvat heeft ook vaak acties met NS treinkaartjes. Zo is er nu ook weer een actie. Een dagkaart voor een zaterdag of zondag in het weekend, voor €13,99. De kaart is geldig tot 30 juli 2017.

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

1 thought on “Goedkoop met de trein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge