Besparen

Handige websites op internet

Vandaag even een blogje met handige websites!

Mijn favoriete websites

www.nibud.nl
Op de site van Nibud staat veel handige informatie over je persoonlijke financiën. Hoe hoog zou je buffer bijvoorbeeld moeten zijn? Wat voor budget zou je aankunnen houden in jouw situatie? Het is de moeite waard om deze site eens uitgebreid te bekijken.

www.berekenhet.nl
Op berekenhet kun je zelf allerlei financiële zaken bereken. Van de hoogte van een hypotheek tot wat je aan pensioen zou kunnen sparen om goed uit te komen.

www.radartv.nl
De site van radartv, is de website van het tv programma radar. Hier vind je heel veel consumenten informatie. Er staan bespaartips op en er wordt ingegaan op de actualiteit. Ook is er een forum waar je veel informatie kunt vinden.

www.gratiz.nl
Op gratiz vind je elke dag nieuwe gratis producten. Bijvoorbeeld waardebonnen voor uitjes of proefmonster van producten.

www.scoupy.com
Op Scoupy staan elke maand nieuwe geld terug acties. Maak een foto van de kassabon en upload die naar de site. Je krijgt dan zo snel mogelijk geld op je rekening terug gestort.

www.tijdschrift.nl
Op tijdschrift.nl vind je verschillende tijdschriften, zoals flair, libelle, donald duck. Je kan de nieuwste nummers bestellen, maar er staan ook een aantal gratis te downloaden nummers op. Zo kan je gratis bladen lezen! Dit zijn wel wat oudere nummers, maar ik blijf het nog steeds leuk vinden om die te lezen.

Mis je nog een leuke site? Laat het me weten bij de reacties en ik zet hem erbij!

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge