Besparen

Sparen voor leuke kortingen met je kortingskaarten!

Er zijn vele gratis kortingskaarten te krijgen in Nederland. Natuurlijk zijn ze vooral bedoeld om klanten te binden aan een bedrijf, maar toch kan je er best van profiteren. Hier een aantal leuke kortingskaarten op een rij:

AH Bonuskaart

Met de AH Bonuskaart krijg je korting op de producten die in de aanbieding zijn bij de AH. De pas kan je gratis krijgen bij elke AH aan de kassa. Om de pas te kunnen gebruiken hoef je niks te doen, je kan je gegevens via internet doorgeven om persoonlijke aanbiedingen te kunnen ontvangen maar dat is niet verplicht. Albert Heijn kan met de pas bijhouden wat iedereen koopt en hier bijvoorbeeld uitzien wat populair is.
Ik heb een Bonuskaart die niet gekoppeld is aan een account. Hierdoor krijg je wel korting in de winkel maar geen persoonlijke aanbiedingen. De AH weet dan niet welke producten ik specifiek koop.

Ikea Family Card

Bij de Ikea kan je gratis een Ikea Family Card aanvragen. Dit doe je eenvoudig in de winkel, je vult je gegevens in en er rolt een tijdelijke kaart uit de automaat. Deze kaart kan je gelijk gebruiken, wel krijg je nog een nieuwe kaart thuis gestuurd. Met de kaart krijg je korting op sommige producten en je kan gratis koffie/thee krijgen in het restaurant.

Kruidvat Jouw extravoordeelkaart

Met de Kruidvat Jouw extravoordeelkaart spaar je punten telkens als je iets koopt bij de Kruidvat. Deze punten kan je gebruiken voor gratis producten of korting. Ook is er elke dag een actie die je per mail kan ontvangen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op producten of op leuke uitjes. Ik ben bijvoorbeeld een keer gratis naar de Huishoudbeurs/Negenmaandenbeurs geweest dankzij de kaart.

Airmiles

Met de Airmiles pas spaar je punten bij verschillende bedrijven. De pas is o.a. geldig bij AH, Etos, Bol.com, Shell. Voor elke aankoop die je doet bij een deelnemend bedrijf ontvang je Airmiles. Deze punten kan je vervolgens inwisselen in de Airmilesshop of voor korting bij AH / Bol.com. Zo ben ik al eens met mijn Airmilespunten naar de Efteling geweest, naar de bioscoop en met korting naar een hotel in Maastricht. Om airmiles te kunnen sparen moet je een pas aanvragen op de website, www.airmiles.nl, dit kost eenmalig 2,50.

Hema Pas

De Hema heeft sinds een tijdje ook een kortingspas. Deze is bij de Hema te krijgen of je kan de Hema App downloaden op je telefoon. Daarin zit een pas die bij de kassa gescand kan worden. Ook bij Hema spaar je punten waarmee je voor verschillende kortingen kan sparen. Om de paar weken komen er nieuwe kortingen waar voor gespaard kan worden.

Welke kortingskaarten heb jij? En maak je er veel gebruik van?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

2 thoughts on “Sparen voor leuke kortingen met je kortingskaarten!

  1. Mijn bonuskaart heb ik wel aan een account gekoppeld, juist ook omdat ik dan automatisch airmiles spaar bij de AH. Eerst vergat ik die kaart steeds, en met de korting die je ermee kan krijgen op je boodschappen is dat toch jammer. Simpelweg die kaart koppelen heeft ons zo al 20,- gescheeld – geen enorm bedrag, maar voor mensen met een klein budget toch fijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge