Besparen

Tips om te besparen op je online aankopen!

Geef jij veel geld uit aan je online aankopen? Hou je van kleding shoppen en vind je al die spullen voor in huis ook zo leuk? Maar mag het eigenlijk wel wat goedkoper?

Misschien heb je wat aan de volgende bespaartips:

 • Hou een lijst bij in je agenda of telefoon met alles wat je graag zou willen hebben of willen doen. Bijvoorbeeld dat leuke truitje dat je in een kledingwinkel/shop tegen kwam. Koop het niet, maar schrijf het op.
  Vind je het een week later nog steeds leuk en wil je het nog steeds kopen? Ga dan over tot een aanschaf. Of besluit om nog even te wachten op de uitverkoop die vast gaat komen!
 • Zoek voor dat je bestelt bij een webshop, eerst naar kortingscodes van die webshop. Dat kan je veel geld besparen!
 • Abonneer je met een apart mailadres op de nieuwsbrieven van je favoriete webshops. Zo heb je geen last van spam tussen je belangrijke mails en profiteer je toch van de kortingen die in de nieuwsbrieven worden vermeld. Ook krijg je bij aanmelding op een nieuwsbrief vaak een kortingscode. Check voor je wilt bestellen eerst de nieuwsbrief van de webshop.
 • Een leuke tip die Sander en Daantjes mint groene blog gaf, meld je aan bij euroclix en installeer de euroclix plugin voor je browser. Bij elk bezoek aan een webshop die meedoet met euroclix wordt het icoontje oranje. Klik op het icoontje en je spaart automatisch euroclix als je overgaat tot een aankoop.
 • Gebruik een prive browser als je webshop bezoekt. Zo onthoud de site niet of je al eerder langs bent geweest en krijg je de meest eerlijke prijs.
 • Bestel altijd bij de originele webshop. Veel webshops die bijvoorbeeld via Bol.com verkopen, zijn op hun eigen sites goedkoper dan via Bol.com. Dit komt omdat ze een percentage af moeten staan aan Bol.com.
 • Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

  2 thoughts on “Tips om te besparen op je online aankopen!

  1. Nog een tip: kijk even op http://www.wissel.nl of je een cadeaubon met korting kunt kopen van de winkel waar je je aanschaf wilt doen. Je koopt dan een cadeaubon van bv 50 euro voor 40 euro, zo betaal je minder voor je aanschaf in de winkel, want de cadeauboncode is wél 50 euro waard.

  2. Kijk vooral ook even op Wissel.nl of er wellicht een kadokaart te koop is die aansluit bij de aankoop die je wil doen. De korting is soms maar een aantal procenten maar vrijwel altijd te combineren met kortingscodes aangezien een kadokaart gewoon een betaalmethode is. Dus korting over korting. Toch lekker meegenomen. Bij digitale kadokaarten heb je de code direct na betalen. Heb zelf prima ervaringen met deze site, ook als het wel een keer niet helemaal goed gaat.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge