Boodschappen

Unboxing: monsterdoos

Vorig jaar heb ik voor het eerst een monsterdoos besteld. Ik was blij verrast met de inhoud en heb me gelijk aangemeld voor de nieuwsbrief. Zo wist ik dat er inmiddels weer een nieuwe doos aan zat te komen.

Vandaag laat ik de unboxing van de monsterdoos zien. Voor 12,95 inclusief verzending, is de doos te bestellen en de inhoud heeft een winkelwaarde van rond de 45 euro. Het zijn vooral nieuwe producten waar je kennis mee maakt. Dat is ook een rede waarom ik het zo leuk vind, het is gewoon leuk om nieuwe dingen te proberen.

Wat zit er in de monsterdoos?

Laten we eens kijken wat er allemaal in zit.

Boven in de doos zitten een aantal flyers van verschillende producten. Ook zitten er een paar recepten bij. Ook zit er voor kinderen een leuke kleurplaat in waarmee je nog een monsterdoos kan winnen.


Naast producten zit er ook het blad ‘Gezondnu’ in. Ik ken het blad niet, dus ik ben benieuwd!

monsterdoos Zoals je kan zien zitten er veel repen in van verschillende merken. 6 repen van Made Good, 2 repen van Eat Natural, 2 repen van Btween en plakjes ontbijtkoek.

Ook zit er veel drinken in de doos. Pakjes wicky, ice tea, sisi, 7up lemon, verschillende pakjes sap en een blikje Aspire.

Ik ben erg blij met de doos. Er zitten dit keer echt veel leuke producten in die ik zeker ga gebruiken.

Heb jij een monsterdoos gekocht? En wat vond je ervan?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

1 thought on “Unboxing: monsterdoos

  1. Dat is verleidelijk, zo’n leuke kerstpakketdoos! Ik heb er over getwijfeld maar er zitten veel producten in die ik zelf als kinderloze veganistische uitsluitend theedrinker niet gebruik, dus dan zou het alleen voor de Dreft en ‘gezonde’ repen zijn en dan ben ik te duur uit. Dus toch maar niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge