Opruimen

Mijn kledingkast opruimen, zo doe ik dat! (deel 1)

Ken je dat, sta je voor je kledingkast en dan heb je het idee dat je niks hebt om aan te trekken. Terwijl de kast propvol zit. Tijd om orde in de chaos te scheppen.
Ik begin met alle kleding die hangt, in deel 2 ga ik alle kleding die in m’n kast ligt uitzoeken.
kledingkast uitzoeken

Winterkleding

Als eerste ga ik mijn winterkleding maar eens uit de kast halen. Ik neem toch aan dat de winter nu wel echt voorbij is. Daarna maar eens kijken of ik nog genoeg zomerkleding heb die ik mooi vind en ga dragen.

zomervswinter

Ik gooi alles op m’n bed en sorteer de kleding op winter of zomer. Toevallig vind ik nog een verdwaald overhemd van mijn vriend. Die mag mooi naar de andere kant van de kast.

Ik zie dat ik best wel vestjes en blazers heb die eigenlijk meer voor de winter zijn dan voor de zomer. Laat ik die er ook maar tussen uithalen.
Mijn winterkleding stop ik bij het kastgedeelte van mijn vriend, aangezien hij zijn kastruimte amper gebruikt, en dan zit het mij niet in de weg….

eindresultaat

Eindresultaat

Zoals je kan zien op de foto is het nu een stukje ruimer geworden in mijn kast. Ik heb mijn trouwjurk ook maar in mijn kast gedeelte gehangen, dan kan m’n vriend niet in de verleiding komen om hem te bekijken. Hij krijgt hem pas als we gaan trouwen te zien natuurlijk!
Wel mis ik voor mijn gevoel nog wat fleurige zomerjurkjes. Dat is iets wat ik op mijn lijstje zet om naar uit te gaan kijken in de winkels. Mijn kleding is best wel donker, dat mag anders.

Volgende keer ga ik al mijn truien, shirtjes, broeken en sportkleding uitzoeken!

1 thought on “Mijn kledingkast opruimen, zo doe ik dat! (deel 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge