Overige, Persoonlijk

Blokker gaat reorganiseren, bijna 2000 mensen op straat

Gisteren was in het nieuws dat Blokker gaat reorganiseren en dat er bijna 2000 mensen op straat komen te staan. Wat een vervelend nieuws voor alle medewerkers lijkt me.

Ga ik weleens naar de Blokker?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet zo vaak bij de Blokker kom. Voor elektrische apparatuur kijk ik toch eerder bij de Media Markt of BCC en voor andere spullen in het huishouden eerder bij de Action of Hema. Wat ik vroeger wel veel kocht bij de Blokker waren dvd’s en cd’s, maar inmiddels door de komst van Spotify en Netflix ook niet meer.

Wel kom ik graag bij Xenos en Big Bazar die ook onder Blokker vallen. Dat vind ik erg fijne winkels en ik loop daar met plezier rond op zoek naar leuke koopjes. Eigenlijk zijn die (te) grote concurrenten geworden van de Blokker winkels.

Ik hoop van harte dat de ontslagen medewerkers snel weer een nieuwe baan kunnen vinden en dat Blokker niet helemaal uit het straat beeld verdwijnt. Er verdwijnen anders wel heel veel vertrouwde namen uit de winkelstraat zo en dat zou ik toch jammer vinden.

Kom jij weleens bij de Blokker? En wat koop je er?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

5 thoughts on “Blokker gaat reorganiseren, bijna 2000 mensen op straat

  1. Ik kom er weinig. Gisteren toevallig een nieuwe bezem gekocht, was 4.59€ maar daar kunnen ze het niet van redden. Er zit er een in het winkelcentrum hier, en ik heb al vaker gemerkt dat het er bijna altijd heel stil is. De Big Bazaar is er ook, en daar het het wel druk.

  2. Wel voor huishoudelijke dingen, bijv. wasmanden, emmers, wasrekken, knijpers, bakblikken. Ik vind de vernieuwde Blokkers niet zo fijn. Kleiner assortiment, echt al aardig wat keren mis gegrepen voor een cadeautje bij zo’n nieuwe winkel…

    Ontzettend spijtig voor al die werknemers :(… Pittig voor zo’n groep om weer aan de bak te komen, want ze zullen vast niet allemaal binnen het bedrijf weer kunnen plaatsnemen.

  3. De vernieuwde Blokker is inderdaad een stuk kleiner. Ik vind de vernieuwde winkels wel een betere uitstraling hebben. Wat moderner zeg maar.
    Ik hoop inderdaad dat iedereen een andere baan kan vinden.

  4. Tijdje geleden had ik een mixer nodig en ging naar de vernieuwde Blokker. Je kan dat niet meer een uit de stelling halen. OK ik naar de kassa, bleken er 2 kassa’s te zijn en moest ik voor de mixer net naar de andere kant vd winkel. Daar had ik geen puf meer voor, loop ook beetje moeilijk, jammer dus voor ze. Bij de Action was hij ook nog een euro goedkoper!
    Slechte ervaring dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge