Overige

Wat zou jij doen met een miljoen ?

Soms fantaseer ik wel eens over het winnen van de loterij. Natuurlijk is de kans dat je een grote prijs wint heel, heel, heel erg klein, maar het blijft leuk om er over te dromen. Wat zou ik doen met een miljoen?

Huis kopen

Als ik een miljoen zou winnen, zou ik daar zeker blij mee zijn. Ik zou mijn leven niet radicaal willen veranderen, maar het wel nog wat comfortabeler maken.

Ik zou graag een leuk huis willen kopen, het liefst in mijn huidige woonplaats. Een huis van rond de 3/4 ton denk ik. Niet te groot, maar wel met een leuke tuin en garage. In de garage zou ik dan mijn eigen praktijk aan huis beginnen.

Werk

Mijn werk vind ik leuk, dus ik zou er zeker mee doorgaan. Wel zou ik iets minder uren gaan werken. Nu werk ik verdeeld over 5 dagen bijna fulltime. Ik zou denk ik max. 3 dagen gaan werken. 20 uur lijkt me mooi.

Delen

Graag zou ik het geld ook delen met familie en vrienden, maar dit zou ik dan wel op een niet opvallende manier doen. Zodat ze het niet zouden weten als ik een prijs had gewonnen. Ik denk dat je anders alleen maar problemen krijgt. Dan kunnen mensen je zien als een soort ‘melkkoe’. Dat kan voor problemen zorgen in de onderlingen verhoudingen.
Ook zou ik graag een goed doel willen steunen, maar ik wil dan wel precies weten wat het doel doet en hoe het zijn geld uitgeeft.

Sparen/Investeren

Een deel van het geld zou ik op een spaarrekening zetten voor later en voor eventuele kinderen die in de toekomst kunnen komen. Zodat zij in ieder geval kunnen studeren. Dit zou ik dan voor een langere tijd vastzetten, zodat je er in ieder geval iets meer rente op ontvangt.
Van beleggen heb ik niet veel verstand, maar ik zou met een klein bedrag dit best willen proberen. Zolang ik het geld maar kan missen.

Wat zou jij doen met een miljoen? Zou jij blijven werken?

2 thoughts on “Wat zou jij doen met een miljoen ?

  1. Ik zou gelijk stoppen, ik werk echt alleen voor de centjes. Huis afbetalen, studie kinderen betalen, groot deel naar een goed doel. En een werkplaatsje voor mezelf maken om mijn hobby te kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge