Persoonlijk

5 mei Bevrijdingsdag: verkopen op de vrijmarkt.

Op Bevrijdingsdag heb ik weer samen met een vriendin en mijn vader op de vrijmarkt gestaan. Aangezien we op koningsdag goed hadden verkocht en het beter weer zou worden wilde we nog wel een dagje verkopen.

Helaas viel dat mooie weer vies tegen. Het was erg koud en het waaide hard. Ik had me er niet helemaal goed op gekleed, dus ik zat uiteindelijk met een fleechdeken om mee heen spullen te verkopen.

Rond 7 uur zaten we weer op ongeveer dezelfde plek als op koningsdag en gingen we onze spullen uitstallen. De dagen ervoor hadden we beide nog nieuwe spullen gevonden voor de verkoop zodat we niet alleen maar dezelfde spullen zouden verkopen.

Omdat het drinken best goed liep vorige keer en omdat het 18 graden zou worden, had ik extra drinken ingekocht. Helaas bleef de zon weg en was het eigenlijk kouder dan op Koningsdag. Er kwam helaas niet veel terecht van de dranken verkoop.

Uiteindelijk hebben we het toch de hele dag weten vol te houden en rond 16 uur ‘s middag pakten we weer in. Ik ging met 40 euro meer en 2 kratten minder terug. Ruimt toch weer lekker op.

Wat hebben jullie gedaan op 5 mei?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge