Persoonlijk

Onze bruiloft komt er aan!

Onze bruiloft komt er al bijna aan. Nog eventjes en we zijn getrouwd!
We zijn nu druk met de laatste dingen. Zoals een goede dagplanning op papier zetten en die doornemen met de ceremoniemeester. Het is fijn als die goed op de hoogte is van alles wat er op de dag gaat gebeuren. In excel hebben we per persoon een tijdschema gemaakt. Zo is voor iedereen duidelijk wat er van hem of haar verwacht wordt. En hebben wij zelf ook een fijn overzicht van de dag.

Budget

Qua budget zitten we gelukkig goed op schema. We blijven er waarschijnlijk net onder. Wel hebben we al een aanbetaling gedaan voor de feestlocatie. Zij hebben natuurlijk ook een garantie nodig en ze moeten inkopen kunnen doen straks. Ik merk wel dat we veel geld aan versiering uitgeven. Als we wat leuks zien dan nemen we het mee en dat gaat een beetje ongemerkt. Maar ja het is zo leuk al die versiering! Dus aan versiering geen gebrek!

Vrijgezellenfeest

Waarschijnlijk zijn binnenkort onze vrijgezellenfeestjes. Ik vind het best wel spannend. Ik kan namelijk niet zo goed tegen verrassingen en wil altijd graag van alles op de hoogte zijn. Wel vind ik het heel leuk dat er zoiets voor ons wordt georganiseerd. Voel ik me toch wel speciaal.

Taartjes eten

We hebben onze taartjes al een tijd geleden geproefd, maar dat hebben we gewoon lekker nog een keer gedaan. Wij doen namelijk geen bruidstaart, maar hele mooie en lekkere losse gebakjes. Zo kan iedereen iets uitzoeken wat hij of zij zelf lekker vindt. En het is ook nog eens goedkoper. Dat is een mooie besparing.

Als je nog tips zoekt voor jouw bruiloft kijk eens bij Budget tips voor bruiloft deel 1 of bijBudget tips voor je bruiloft deel 2

Hoe was jouw bruiloft?

4 thoughts on “Onze bruiloft komt er aan!

  1. Geniet van de voorpret.
    Door gedoe met de familie van man zijn we heel klein getrouwd, met alleen mijn ouders, broer, oma en tante. Onze beste vrienden waren getuigen. We hebben het ook stil gehouden. We kozen wel voor een speciale locatie. Daarna hebben we bij ons thuis geborreld en taart gegeten. In de avond hadden we een diner bij ons favoriete restaurant (in die tijd) dat duurde wel de hele avond. Thuis hebben we nog champagne gedronken met zijn tweetjes. Een hele leuke dag. Twee dagen later vlogen we naar Florida voor een rondreis van 17 dagen. We deden kaarten op de bus dat we getrouwd waren. Veel mensen vonden het een hele leuke verrassing. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en nog steeds blij met elkaar.

    1. Bedankt! Jammer dat je klein moest trouwen, maar gelukkig dus wel een mooie dag gehad! En dat je nog steeds samen bent en gelukkig is het belangrijkste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge