Persoonlijk

Een verslag van mijn zomervakantie!

Even een kort verslag van wat ik allemaal doe tijdens de zomervakantie.

Maandagavond hebben we als nog stoelen gevonden bij de ikea voor de nieuwe eettafel. De Fjallberget. Dit is eigenlijk een bureaustoel, maar zat heel lekker en is in hoogte verstelbaar. Voor ons is dat ideaal. Zo kunnen mijn man en ik allebei goed aan de eettafel zitten.

Het enige nadeel is dat ze wel wat prijzig zijn, maar we hebben besloten ze toch te kopen want hopelijk genieten we er heel lang van. Ze staan erg goed bij de nieuwe eettafel, dus wij zijn er blij mee!

Gisteren hebben we een heerlijk dagje Utrecht gedaan en hebben we gewaterfietst door de grachten! Dit was nog best zwaar, want we fietste tegen de stroom in. We hadden namelijk de route in de tegengestelde richting gedaan. Maar het was wel een goede work-out voor ons.

De fietsen kan je trouwens huren aan de Oudegracht tegenover het gemeentehuis, bij Stromma. Het is heel leuk om te doen en in 1,5 uur heb je een heel mooi rondje door Utrecht gefietst.

Na het fietsen gingen we heerlijk eten bij restaurant Shizen in Vianen. Dit is een soort All You Can Eat/ Tapas restaurant met Aziatische gerechten. Erg lekker! Je bestelt je eten aan tafel via een tablet en daarna wordt het eten naar je tafel gebracht. Dit gaat echt super snel!

Vandaag hebben we een rustig dagje voor de boeg. Lekker in huis wat opruimen en spullen naar de vuilstort brengen. Aan het eind van de middag gaan we gezellig bij vrienden eten en spelletjes doen.

Wat doen jullie in de zomervakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge