Persoonlijk

Een hele productieve dag op Hemelvaartsdag

Gisteren was het Hemelvaartsdag en had ik vrij. Ik wil jullie graag vertellen over mijn dag. Die erg geslaagd was, al zeg ik het zelf.

Het begon al met het lekker, rustig en relaxed opstaan in de loop van de ochtend. Rond half 11 werd mijn vriend gebeld of hij kon komen werken want ze hadden mensen nodig. Aangezien wat extra geld best handig is met een bruiloft in de planning, ging hij richting z’n werk.
Ik had dus de dag voor mij alleen, ook weleens lekker.

Maximaal Genieten

Ik besloot om eens een kijkje te nemen bij het ‘Maximaal Genieten’ festival in het Maximapark. Heel veel foodtrucks en gezelligheid! Na een heerlijk ijsje, zie de Update Maximaal Genieten van gisteren, sprong ik weer terug op m’n fiets naar huis.

Vervolgens heb ik een paar uur op m’n loungebank op m’n balkon door gebracht. Deze heb ik een maand geleden gekocht en ik ben erg blij mee, had ik echt veel eerder moeten doen! (Geen aandelen, maar kan hem iedereen aanraden!)
Toen kreeg ik opeens zin om te gaan koken. Ik keek in de voorraadkast en zag dat er een aantal groentes echt op gemaakt moesten gaan worden.
lasagne

De ingrediënten voor de Lasagne.

Ik besloot om Lasagne en Zalmovenschotel te gaan maken. Als ik dan toch ga koken dan maar gelijk goed. De zalmovenschotel zou ik dan die avond gaan eten en de Lasagne een andere keer.

Scoupy cashback

Ik miste alleen 1 ingrediënt voor de zalmschotel, dus ik ging nog even naar de winkel. Gelijk maar even wat Scoupy acties gehaald en roomboter voor een cake die ik ook nog wilde gaan bakken.
boodschappen

Rechts staan de Scoupy boodschappen.

Ovenschotels

Ik ben ongeveer 45 minuten bezig geweest met het maken van de ovenschotels. Vooral veel snijwerk. De recepten komen vast nog weleens een keer langs bij de rubriek recepten.
Hier het eindresultaat:
ovenschotels

De Lasagne en Zalmschotel

Na het maken van de ovenschotels ben ik ook nog een cake gaan bakken. Die wil ik vandaag gaan meenemen als traktatie. Hoop dat ie lekker is!
cake bakken

En ‘s avonds zijn we als kers op de taart, ook nog naar de nieuwe Pirates Of The Caribbean film geweest!

Het was een top Hemelvaartsdag!

Wat heb jij op Hemelvaartsdag gedaan?

4 thoughts on “Een hele productieve dag op Hemelvaartsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge