Persoonlijk

Prachtige Tiny Houses!

Al een tijdje ben ik geinteresseerd in de Tiny House beweging. Ik vind het altijd zo knap hoe ze gemaakt worden en hoe praktisch er gebouwd wordt. Zelf ben ik helaas totaal niet handig, dus zelf bouwen gaat mij niet lukken. Op pinterest en youtube staan de prachtigste huisjes. Hieronder een paar van mijn favorieten.

Mijn favoriete huisjes

Helaas is het in Nederland nog niet echt mogelijk om permanent in een Tiny House te wonen.
Het zou me echt fantastisch lijken om er 1 te hebben, maar ik denk dat ik toch de ruimte ga missen.

Zou jij in een Tiny House kunnen wonen?

Volg ‘GeldVoorNop’ met Bloglovin

4 thoughts on “Prachtige Tiny Houses!

  1. Ik vind het geweldig, en die laatste is echt prachtig! Maar ik zou het niet kunnen denk ik. Ik ben teveel een huismus, en heb de ruimte om me heen nodig.

  2. Erg leuk om te kijken! Mijn studio is vrij klein maar dankzij Kondo wel een stuk leger dan een paar jaar geleden en ik hou enorm van de ruimte die ik heb ‘gewonnen’. Bank eruit en twee fauteuils erin, kleinere eettafel en vooral erg veel overbodige spulletjes weg waardoor twee kasten weg konden. Nu heb ik ruimte om een yogamat uitgerold te laten liggen, een luchtbed voor logees, voor visitekinderen om te spelen en voor praktische zaken als wasrek en strijkplank. Een tiny house lijkt me tof in een warm klimaat in een mooie omgeving waar je veel buiten kunt zijn, maar in Nederland toch maar liever niet, vrees dat ik me te opgesloten zou voelen.
    Deze filmpjes van tiny apartments zijn ook erg tof: https://m.youtube.com/watch?v=juWaO5TJS00 van een mini-appartementje dat een enorme metamorfoze heeft ondergaan. En dit is het kleinste appartementje van Parijs: https://m.youtube.com/watch?v=cyQydrMtAG4 waar de bewoonster in feite in de kast leeft šŸ™‚

  3. Wat fijn dat je nu meer ruimte hebt weten te creƫren.
    Je hebt inderdaad gelijk dat een warm klimaat wel erg fijn is met een tiny house. Dan leef je eigenlijk vooral buiten. In Nederland is het weer te afwisselend.
    Jouw filmpjes zijn ook gaaf. Beide appartementen zijn eigenlijk net puzzels. Ik zou het zelf toch fijner vinden als ik niet steeds alles hoef uit te bouwen. Voor de beperkte ruimte is het wel een goede oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge