Persoonlijk

Een verslag van een prachtige trouwdag!

Zoals je misschien al wel geraden hebt, ben ik afgelopen vrijdag getrouwd! Het was echt een prachtige dag. Ik zal een klein tipje van de sluier op lichten voor jullie.

Het begon allemaal de avond voor de bruiloft. Er kwam een vriendin mij gezelschap houden, aangezien mijn vriend bij zijn moeder ging slapen. Ik bleef in ons eigen huis slapen. Na mijn vriend bij z’n moeder afgezet te hebben gingen wij nog even een comedy kijken. Rond 11 uur gingen ook wij naar bed, want je moet natuurlijk wel uitgerust zijn op je trouwdag.
ontbijt

Ontbijt

De trouwdag begon met een goed ontbijt! Heel belangrijk natuurlijk! Je moet genoeg eten op je trouwdag zodat je alles goed kan meemaken en beleven op zo’n dag. Het weer was helaas op dat moment erg slecht. Het bleef maar regen en regen die ochtend. Dus ik zat hem wel een beetje te knijpen. Gelukkig had buienradar na 12 uur mooi weer voorspeld dus daar hielden we ons maar aan vast.

Make-Up

Rond half 10 kwamen de eerste mensen bij ons huis. Een vriendin van mij, die visagiste is, ging mijn haar en make-up doen. De make-up heeft ze prachtig gedaan en daarna ging ze aan mijn haar beginnen. Dit duurde iets langer dan gepland aangezien ik heel dik haar heb. Maar ook dat kwam goed. Prachtige krullen had in mijn haar.

Trouwauto

Mijn vriend was al onderweg om mijn op te halen, terwijl ik nog mijn jurk aan moest doen. Uiteindelijk heeft hij bij de ingang van ons appartement gewacht tot ik klaar was. We hadden echt een prachtige trouwauto. Ik stond in de deuropening en mijn vriend kwam aangelopen. Hij zag er fantastisch uit. Zo mooi om hem in een mooi pak te zien! Gelukkig vond hij mij ook erg mooi! ­čÖé

Ceremonie

Na foto’s gemaakt te hebben op de trouwlocatie, met gelukkig prachtig weer, was het tijd voor de ceremonie. De gasten kwamen per boot aan en wij stonden op de kade om ze welkom te heten! Vervolgens gingen we naar binnen en hebben we volmondig JA tegen elkaar gezegd. Na de handtekeningen gezet te hebben was het officieel! We zijn getrouwd!

Proost!

We vaarden terug naar de feestlocatie en hebben daar met al onze gasten geproost op dit mooie moment in ons leven! Samen een taart aangesneden en daarna heerlijk gegeten met iedereen.

Feest

Na het diner heb ik me even terug getrokken om even bij te komen van alle indrukken tot dan toe. Dat was wel even fijn, want we hadden nog een mooie avond voor de boeg. Rond half 9 kwamen de eerste avondgasten binnen voor het feest. Rond 21 uur hebben het feest samen met de band geopend en konden de voetjes van de vloer!

We zijn nog tot in de late uurtjes doorgegaan en konden daarna heerlijk slapen bij de trouwlocatie.
Het was een prachtige dag en we zijn ontzettend gelukkig met elkaar!
bruidsboeket

4 thoughts on “Een verslag van een prachtige trouwdag!

 1. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!
  Fijn dat het een mooie dag is geweest.
  Ik wens jullie nog een heel mooi leven samen!

 2. van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en fijn dat het een geweldige dag is geworden ,
  het is een herinnering voor je leven.
  groetjes Nicol.

 3. Van harte gefeliciteerd! Wij willen komend jaar zomer ook trouwen – op een klein budget. Nu al aan het zoeken naar een trouwlocatie. Een vriendin heeft in ieder geval al haar grote tuin aangeboden, onwijs lief. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge