Persoonlijk

De vakantie is geboekt!

Een paar dagen geleden hebben we dan eindelijk onze vakantie geboekt. We gaan naar Spanje, aan de kust bij Santa Susanna. Wanneer precies laat ik in het midden, maar je zal vast over een tijd een mooi verslag van onze vakantie voorbij zien komen.

Ik heb het hotel en de vliegtickets apart geboekt. Dit was namelijk goedkoper. We moeten daarom zelf nog wel het vervoer zien te regelen van en naar het vliegveld in Barcelona maar dat komt vast wel goed. Er rijden geloof ik meerdere bussen die kant op en ze stoppen vlakbij het hotel. We moeten geloof ik wel 3 uur van te voren op Schiphol zijn, ivm de drukte bij de paspoort controle. Ik hoop maar dat alles soepel gaat verlopen.

Ik hoop dat we op vakantie een beetje tot rust kunnen komen en vooral kunnen genieten van het mooie weer en elkaar. Het is toch nog een beetje een ‘honeymoon’ zullen we maar zeggen.
Misschien dat we nog wel een dagtripje gaan maken naar Barcelona, aangezien we daar niet heel ver vanaf zitten. Barcelona is een prachtige stad. Vooral de gebouwen van Gaudí vind ik prachtig. Park Güell is ook schitterend. Mijn man zal misschien wel een bezoek willen brengen aan Camp Nou, het stadion van Barcelona. We gaan ons prima vermaken volgens mij.

Binnenkort maar eens een lijstje gaan maken met alle spullen die we mee willen nemen. We hebben alleen handbagage dus het moet niet te veel zijn. Dure spullen neem ik niet mee, want badplaatsen zijn berucht om zakkenrollers. Als we wat vergeten hebben ze in Santa Susanna vast ook nog wel winkels.

Waar ga jij naar toe op vakantie? Of blijf je lekker thuis deze zomer?

6 thoughts on “De vakantie is geboekt!

  1. Ik ben een weekje naar Valencia geweest. Ook met alleen handbagage en dat was goed te doen. Barcelona is leuk, zeker de dingen die je noemt zijn het bezoeken waard. Maar ga ook even naar de Ramblas. Ook altijd leuk.
    Maar let zeker op zakkenrollers. Zijn heel actief in de metro en de toeristenbus. Ik heb er op mijn blog Mam is de hort op een artikel over geschreven met daarin een aantal handige tips.
    Ik wens je een fijne vakantie.

  2. Camp Nou zal binnen waarschijnlijk wel leuk zijn voor je man maar ik vond de omgeving erg ongezellig en onaantrekkelijk om te lopen.
    Leuk is ook het kabelbaantje dat naar Mont Juic erg aardig, het fort boven had een prettig restaurantje, maar ik was er ongeveer 8 jaar gelden dus het kan anders zijn nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge