Persoonlijk

De vakantie is begonnen!

Gisteren is mijn vakantie dan echt begonnen. Vorige week had ik al een voorproefje, toen had ik nog maar op 2 dagen ‘verplichtingen’ van werk. Een bbq en een bbq… echt heel zwaar. ­čśë Het was heel gezellig.

De start van mijn vakantie

Deze week is het dan echt vakantie. We zijn gister goed begonnen door de hele dag bezig te zijn met onze interne verhuizing. We hebben namelijk een berging in huis, waar we eigenlijk een functionele kamer van willen maken. Een werkkamer voor mij. En van de huidige studeer/werkkamer willen we meer een logeerkamer maken die in de toekomst kan dienen als kinderkamer. Ook willen we graag overal laminaat. We hebben nu namelijk nog tapijt om de slaapkamer en werkkamer, maar het is zo lastig schoon te houden met onze Maine Coones. Dus hebben we besloten om ook daar laminaat te leggen.

Ik ben in de ochtend begonnen met spullen in te pakken. We hebben een hele grote kast in de werkkamer die we naar de berging willen verplaatsen. Dus die moet leeg. Wat een boel spullen zitten daarin zeg. Heb wel 12 verhuisdozen en 7 kratten nodig gehad om alles in te pakken. Hier was ik dus wel even zoet mee.

Aangezien er in de berging een element voor de vloerverwarming zit, moest er een stuk uit de kast gezaagd worden. Dit was nog een aardige puzzel. Gelukkig houd mijn man van een uitdaging en kwam mijn schoonmoeder met haar man ons ‘s avond helpen. Heel fijn. Het is uiteindelijk gelukt om de kast mooi op z’n plek te krijgen.

De interne verhuizing is nog niet klaar, maar we hebben gelukkig nog de hele zomervakantie voor ons.
Tot nu toe hebben we nog geen vakantie geboekt. We willen nog wel weg, maar ivm priv├ę omstandigheden moeten we nog even wachten met boeken.

De komende tijd zal ik iets minder frequent bloggen, aangezien ik ook van de vakantie wil genieten. Ik hoop ongeveer 3x per week een nieuwe blog voor jullie te hebben en vanaf eind augustus ga ik er weer tegen aan!

Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge