Persoonlijk

Verkopen op koningsdag

Vandaag, koningsdag, sta ik met een vriendin gezellig op de vrijmarkt. We zijn al vroeg naar de locatie vertrokken. Rond half 7 haalde ik mijn vriendin op en gingen we op weg naar het park. Morgen volgt een uitgebreid verslag van onze belevenissen!

Voorbereidingen

De hele week ben ik bezig geweest met de voorbereidingen. Vooral met het opruimen van spullen ben ik druk geweest. Alles in de kast op de foto is voor de vrijmarkt. Dat ruimt lekker op! Ook de keukenkastjes kastjes zijn weer wat leger. Wat heb ik toch veel bekers,kopjes en borden.

Daarnaast heb ik ook best veel spullen/afval weggegooid. Na het opruimen van de berging heb ik maar liefst 4 vuilniszakken de deur uitgewerkt. De berging is nu weer goed begaanbaar. Er kan zowaar weer iets bij. Voor nu mag het wel even leeg blijven.

Naast de spullen die ik uitgezocht hebt, heb ik ook drinken ingekocht bij de AH. De blikjes cola waren vorige week in de aanbieding dus daar heb ik er een aantal van gekocht voor de verkoop. Ik merkte vorig jaar dat mijn flesjes spa als zoete broodjes over de toonbank gingen op de vrijmarkt. Dit jaar wil ik flesjes spa en blikjes cola gaan verkopen voor 1 euro per stuk. Ik ben benieuwd of het wat oplevert!

Ik wil iedereen een gezellig Koningsdag wensen! En Koning Willem- Alexander een fijne verjaardag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge