Persoonlijk

Verslag: verkopen op de vrijmarkt!

Gisteren was het vroeg op staan geblazen, want om kwart voor 6 ging de wekker. Snel aankleden en ontbijten. Gelukkig stonden de spullen al klaar in de auto en kon ik op tijd naar een vriendin, met wie ik samen op de vrijmarkt ging staan, vertrekken. Rond half 7 was ik bij haar en werden ook haar spullen de auto ingeladen. Daarna gingen we op weg naar het park waar de vrijmarkt plaats vond.

Parkeren

We gingen aan de achterkant van het park staan met de auto, want daar is meestal nog wel een parkeerplek te vinden. Dit was gelukkig ook zo.
Ik ging uitladen en mijn vriendin ging een mooie plek zoeken. Het was al aardig druk in het park, maar het was gelukt om een mooie, ruime plek te vinden.

Kleding

kleding
Na een uur bezig te zijn geweest met spullen uitladen en mooi uitstallen kon de verkoop echt beginnen. De dvd’s, cd’s en boeken waren mooi uitgestald en werden vaak bekeken en verkocht.
Voor mijn kleding had ik een rek mee genomen, dit werkte goed voor de verkoop. Helaas bleek het rek niet heel stevig en viel hij meerder keren om en zelfs uit elkaar. Uiteindelijk de kleren toch maar op een zeil gelegd. En heb ik als nog best wat kleren verkocht. Vooral mooie merk kleding verkocht goed.
dvd vrijmarkt

Flesjes Spa en Cola

Ook had ik een bak met flesjes spa en blikjes cola meegenomen. In de ochtend liep het drinken totaal niet. Waarschijnlijk was het gewoon te koud buiten. ‘s middags toen het drukker en warmer werd, ging de verkoop ineens wel lopen. Ik had toen ook de prijs aangepast van 1 euro naar 0,75 euro om toch m’n drinken hopelijk kwijt te raken. Dit is gelukkig nog aardig gelukt.

Het was erg gezellig samen en we hadden eigenlijk best veel bekijks bij onze spullen. Uiteindelijk hebben we tot 16 uur op de vrijmarkt gezeten en zijn we daarna weer in gaan laden. Uiteindelijk heb ik voor iets meer dan 100 euro aan spullen verkocht.
Het was een geslaagde dag!

1 thought on “Verslag: verkopen op de vrijmarkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge