Uitjes

Leuke uitjes op 2e paasdag

In een vorige blog heb ik al verteld over de Ah buitendag op 2e paasdag. Er zijn op 2e paasdag nog veel meer leuke uitjes:

Tip: Buitendag Noordoostpolder

Staatsbosbeheer organiseert voor de 7e keer de Buitendag Noordoostpolder. Voor jong en oud is er van alles te doen. Kinderen kunnen eieren zoeken, een nestkastje timmeren, een klimtoren op en nog veel meer. Voor volwassenen zijn er verschillende demonstraties, zoals schapen drijven en demonstraties van politiehonden. Ook is er een markt met streekproducten. Verder zijn er traditionele ridders en jonkvrouwen te bewonderen.
Voor meer informatie, en leuke impressievideo kijk op buitendagnop.nl

Lammetjes dag

Op boerderij ‘De Boerinn’ wordt de lammetjesdag gehouden. Je kan lammetjes knuffelen, kijken hoe de schapen geschoren worden voor de lente, eieren zoeken op de boerderij, klompengolf spelen en nog veel meer. Verder is er een gezellige markt met streekproducten. De dag duurt van 10.00 tot 17.00.
Kaarten zijn online te koop voor €6 of aan de deur voor €7,50.
Adres: Mijzijde 6, Kamerik

Vind het gouden ei

Op tweede paasdag kunnen kinderen tot 12 jaar op zoek naar de gouden, zilveren en bronzen eieren in Park de Hoge Veluwe. Ook zijn er leuke activiteiten, zoals paasmanden maken of geschminkt worden. De activiteiten zijn van 10.00 – 14.00.
Voor meer informatie kijk op hogeveluwe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge