Uitjes

Uitje: Rooftop Cinema!

Ik hou er ontzettend van om naar de film te gaan. Het is dan ook niet voor niks dat ik een pathe unlimited abonnement heb. Ik zit elke maand wel minstens 2x in de bios, soms wel 4x per maand. Heerlijk vind ik het, lekker in een comfortabele stoel een mooie film kijken.

Films op het dak

Nu wordt er deze zomer in Cinemec Utrecht iets heel leuks georganiseerd, namelijk ‘Rooftop Cinema’. Van 20 juli tot en met 12 september 2017 draaien ze op meerdere avonden in de week films op het dak van Cinemec. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht over Utrecht en je kan zowel oude als nieuwe films kijken op het dak. En je pathe kaart is geldig bij cinemec!
Onder het genot van een hapje en een drankje kijkje in de buitenlucht de film. Mocht het koud worden dan zijn er dekens om je warm te houden.

Er draaien een aantal nieuwe films zoals Dunkirk, Valerian and the City of a Thousand Planets en A Cure for Welness. Daarnaast draaien er klassiekers zoals E.T. , The Big Short, Moonlight en Rogue one: A Star Wars Story.

Dit is een géén gesponsord bericht. Ik vind dit zelf gewoon heel erg leuk! Je zult me hier deze zomer vast een aantal keer tegen komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge