Uitjes

Vuurwerkfestival Scheveningen een leuk gratis uitje voor het hele gezin!

In de weekenden van 11 & 12 augustus én 18 & 19 augustus 2017, wordt de 38e editie van het internationaal vuurwerkfestival in Scheveningen georganiseerd. Verschillende landen van over de hele wereld laten hun beste vuurwerkshows zien aan het publiek op het strand van Scheveningen.

Verschillende landen

Elke avond zijn er 2 verschillende landen aan de beurt. Er is een show om 21.45 en om 22.30. Daarnaast is er nog live entertainment op de boulevard. En natuurlijk zijn alle strandtenten open voor een hapje en een drankje.

Mijn tips

Zelf ben ik al meerdere keren naar dit fantastische vuurwerkfestival geweest en kan het echt iedereen aanraden! Een paar tips:

 • Zorg dat je er ruim op tijd bent, het wordt erg druk. Ik zou adviseren om met de auto te gaan, want het openbaar vervoer zit vaak stampvol. Hierbij nogmaals het advies om ruim op tijd te komen, zodat je nog een parkeerplaats voor je auto kan vinden.
 • Neem een vest mee of een deken. Het kan ‘s avonds laat nog best fris worden. Zorg dat je kleding warm genoeg is. Het is handig om iets aan te doen, wat je ook makkelijk weer uit kan doen mocht het toch warm zijn.
 • Neem een kleed mee om op te zitten. Waarschijnlijk ga je naar het vuurwerk kijken op het strand. Het is dan wel fijn om niet met je kleding in het zand te zitten, maar op een fijn kleed.
 • Neem een fototoestel mee. Je kan echt de mooiste foto’s maken van de vuurwerkshow.
 • Geniet ervan! Neem ruim de tijd en haast je niet. Ga er ook niet vanuit dat je weer op tijd in je bed lig die avond maar stel je in op een lange, maar leuke avond.
 • Voor meer informatie raad ik je aan om te kijken op http://vuurwerkfestivalscheveningen.com/. Ook is er sinds dit jaar een speciale app te downloaden via de website.

  Ben jij weleens bij het vuurwerkfestival geweest?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge